PSD a pierdut Ministerul Administraţiei şi Internelor

1 Oct

Adică ministerul responsabil cu organizarea alegerilor şi direcţionarea resurselor către autorităţile locale. Şi asta cu doar două luni înaintea alegerilor prezidenţiale. Bad karma.

Sursa: Hotnews

No Responses to “PSD a pierdut Ministerul Administraţiei şi Internelor”

  1. shortlist October 1, 2009 at 2:55 pm #

    Pai, sigur. Ca bine zicea ieri Geoana, da – Geoana, nu Vanghelie, in discursul de la Romexpo: PSD a ajuns la sfirsitul limitei rabdarii. Sau limita sfirsitului, poate.

  2. alex October 1, 2009 at 2:59 pm #

    ca de obicei un ps amuzant 😀

  3. Riddick October 1, 2009 at 3:40 pm #

    Ei, asta-i o pilulă numai, ca să suporte mai uşor diagnosticul din 6 decembrie.

  4. victor L October 1, 2009 at 3:49 pm #

    …gasitorului buna recompensa.

  5. okthx October 1, 2009 at 4:07 pm #

    bad karma for us, the little people !

  6. cati October 1, 2009 at 4:09 pm #

    Uf! Ne-am racorit. Ca de cand asteptam asta.
    Ha, ha, ha!
    Hai Base!

  7. Bleen October 1, 2009 at 4:12 pm #

    @okthx

    Bad karma pentru noi fiindcă s-au cărat pesediştii de la putere? Nu prea cred. E un moment istoric, de joy&happiness.

  8. Marius Delaepicentru October 1, 2009 at 5:54 pm #

    Io i-aş mai fi ţinut niţel pe PSD-işti. Cel puţin pînă pe 5 octombrie. Să-i expun la vederea animalelor bugetivore ce vor ieşi cu gornettele la secerişul de toamnă. L-aş fi băgat şi pe Arogan Bomboccian în guvern, numai aşa, ca să stîrnesc worm-ii împotriva portalului e-vanghelie.

  9. aurelian October 1, 2009 at 6:13 pm #

    @Marius:

    Bombonel are treaba acum; tre’ sa-si gaseasca o matusa de 7 milioane de lire sterline 🙂 🙂

  10. doamna de moravuri discutabile care se exprimă cu flatulozitate October 1, 2009 at 6:33 pm #

    http://voxpublica.realitatea.net/

  11. zexe October 1, 2009 at 6:38 pm #

    Eu sunt usor circumspect cu privire la pasul la offsaid facut de echipa rosie. Daca tinem cont de faptul ca in Parlamentul Romaniei, tusierii, galeriile, dar mai cu seama arbitrul sunt cumparati la vrac de coalitia subterana a venghelistilor, acest prim sut pe goarta al portocaliilor nu inseamna mai nimic. Echipa portocalie va juca, de acum, in 10 oameni, si doar una din peluze mai galgaie ceva despre victoria acestora. Sa nu va faceti sperante prea mari cu privire la performantele lui Blaga la interne. Baiatul de la casa de bilete mi-a soptit sa fiu cu ochii pe Blaga si pe Boc, singurii banuiti ca mai pot oferi surprize in desfasurarea acestui meci. Mi-am luat un cornet de seminte de la baiatul din sectorul cinci si le scuip spre stadion, asteptand sa huidui primul fault. La casa de pariuri, un batran inginer de la hidrotehnica anunta cu un accent usor rusesc cota de pariuri cu un raport cinci la unu. Nu se ingramadea nimeni. Deh, banuiesc ca e criza

  12. Andra October 1, 2009 at 8:41 pm #

    Bad karma pt. Basescu, mai degraba:

    In toamna electorala, Realitatea TV face campanie cu oamenii care “nu mai aud” promisiunile politicienilor
    HotNews.ro
    http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-6229649-toamna-electorala-realitatea-face-campanie-oamenii-care-nu-mai-aud-promisiunile-politicienilor.htm

    Adica, pt. basescu va fi al doilea referendum pierdut prin blocada televiziunilor si absenteism, iar pt. romani va fi ultima rusine, pt. ca Bulgarii ne-au dat clasa in iulie deja cand i-au dat jos de comunisti cu participare la vot de 60%

  13. Turnofftheglory October 1, 2009 at 8:52 pm #

    Frakking bad karma for 5 mayor.
    Satarele se ascut in Kiseleff de zici ca a venit ajunul. Geonel e numai piele si os.

  14. Marius Delaepicentru October 1, 2009 at 8:53 pm #

    Andra (at 20:41)

    Bad karma pt. Basescu, mai degraba:

    In toamna electorala, Realitatea TV face campanie cu oamenii care “nu mai aud” promisiunile politicienilor

    Nu te grăbi, c-o zbîrceşti. E deja pe ţeavă campania orientată cu faţa spre cetăţean. Spre drepturile cetăţeanului. Realitatea TV îi frăgezeşte doar auditoriul Preşedintelui. Probabil, fără să vrea. Vei vedea de săptămîna viitoare în ce constă.

  15. zexe October 1, 2009 at 9:21 pm #

    Realitatea TV, precum si celelalte grupuri de interese cu exprimare in media, au legitimat “omerta” exact in momentul in care PSD a plecat din Palatul Victoria. Gurile rele vorbesc ca nu ar fi o simpla coincidenta. Tot gurile rele spun ca se incearca impiedicarea contraofensivei portocalii prin impiedicarea (cenzurarea) informatiilor ce fac atingere tuturor candidatilor, mai putin presedintelui. Cum, Doamne iarta-ma, sa sustii ca esti purtatorul de mesaj al decentei si respectului dupa ce, pe aceleasi canale pe care doresti sa raspandesti respectul, ai improscat tone de dejectii?
    Aceasta “decenta” care implica gestul de a intinde mana catre cetateni, aceeasi mana cu care pana acum au onanizat, pe bani sau pe servicii, orice alt politician inclinat spre asemenea tratamente, este total ipocrita.
    Sunt curios sa vad cati naivi vor pune botul.

  16. doamna de moravuri discutabile care se exprimă cu flatulozitate October 1, 2009 at 9:39 pm #

    lasă, lasă…
    http://www.cabral.ro/din-viata/combinatia/comment-page-2#comment-72235

  17. doamna de moravuri discutabile care se exprimă cu flatulozitate October 1, 2009 at 9:39 pm #

    http://www.cabral.ro/din-viata/combinatia/
    ăsta e linku corect

  18. Andra October 1, 2009 at 10:05 pm #

    Tapalaga la b1 spune ce zic eu: e campania de demobilizare de la alegerile trecute, coordonata intre RTv si Antena3 si rebranduita.

  19. doamna de moravuri discutabile care se exprimă cu flatulozitate October 1, 2009 at 10:12 pm #

    dezbaterea politică, cu excepţia emisiunilor cu caracter electoral în campania electorală este interzisă. s-ar putea ca, de fapt, realitatea tv să-i facă un serviciu lui băsescu. şi aşa opoziţia, includ acum şi psd-ul, bătea apa-n piuă. mi-ar plăcea o campanie electorală fără bosînceanu, sincer. iar emisiunile cu dezbateri electorale la care va veni şi băsescu (obigatoriu) nu vor lipsi. că nu vor lipsi de la tvr, că nu vor lipsi de la realitatea sau de la antena trei, tot un drac cu mac.

  20. doamna de moravuri discutabile care se exprimă cu flatulozitate October 1, 2009 at 10:17 pm #

    băsescu ştie că a pierdut mare parte din urban, în special din cauza absenteismului. de-aia se reorientează spre rural. acolo se dă bătălia. mai e ceva: în rural oamenii nu au avut atîta de suferit de pe urma crizei. săraci au fost, săraci au rămas. acolo contează în primul rînd mobilizarea primarilor pdl. dacă se mişcă bine, alegerile vor fi ale lui. iar ei sînt capabili să se mişte bine, au făcut-o la alegerile pentru europarlamentare. experimentul eba a funcţionat perfect.

  21. doamna de moravuri discutabile care se exprimă cu flatulozitate October 1, 2009 at 10:20 pm #

    şi mai cred o chestie. că, prin mutările de la guvern, forţează parlamentul să îi accepte guvernul minoritar. nu m-ar mira ca mieluşeii din parlament să voteze “remanierea” guvernului boc punîndu-i şi o floricică în piept.

  22. zexe October 1, 2009 at 10:33 pm #

    @discutabila doamna 🙂
    cred ca in ultimul comentariu te-ai cam grabit. E posibil ca guvernul minoritar sa treaca prin parlament. Pe mine m-ar speria floricica despre care vorbesti. Numai atunci, poate numai floricica cu pricina, discutabila doamna :), ar fi o lovitura grea data portocaliilor. Nu intru in detalii dar cu siguranta opozitia actuala nu are asemenea subtilitati.

  23. Dispecer Blogosferă October 1, 2009 at 11:42 pm #

    Pentru început: Hopa-mitică este o jucărie specific românească. Unii dintre noi, cu amintiri din epoca franzelei, îşi amintesc lesne de ea. Pentru cei cu amintiri din epoca aditivilor şi amelioratorilor, amintesc faptul că datorită formei mai grele şi rotunjite la bază, această jucărie folosea egoist gravitaţia şi revenea invariabil la poziţia iniţială…

    În prezent: România trece printr-o criză politică, cu premize şi efecte economice grave, întreţinută de lupta continuă dusă pe frontul agendei personale de către preşedintelui Băsescu. Din raţiuni de imagine, putere ş.a.m.d.

    Personaje: PDL şi PSD, ex-colegi de bancă la şcoala primară pentru guvernare din Piaţa Victoriei. Un fel de vis neîmplinit sau desăvârşit până la ultimul amănunt…

    Asemănări: Ambele partide pledează “nevinovat” în procesul de divorţ intentat electoratului, în urma mariajului nereuşit, pozând în victime ale celuilalt…

    Deosebiri: PDL-ul îl are pe Băsescu şi Boc, iar PSD-ul îl are pe Geoană şi Vanghelie. Foc-foc-apă versus Apă-apă-foc…

    Concluzii: Şi totuşi, găselniţa cu revenirea la poziţia iniţială a jucăriilor nu ar trebui să aibă aplicare decât în amintirile electoratului. În caz contrar, se lasă cu…

  24. Dispecer Blogosferă October 1, 2009 at 11:43 pm #

    Welcome back Bleen!

  25. Dispecer Blogosferă October 2, 2009 at 12:41 am #

    Astăzi, am învăţat să folosesc perfectul compus: PSD a fost la guvernare! Totodată, am învăţat şi faptul că gramatica nu ţine loc de politică, atunci când ai o agendă de respectat. Am doar o singură întrebare pentru fosta alianţă (PDL+PSD) şi nu pot să mă abţin. Cine răspunde, totuşi?

  26. Nemo October 2, 2009 at 7:12 am #

    d-lor, d-na flatulenta, (+Andra), e loc de scenarii garla, asta e sigur.

  27. aurelian October 2, 2009 at 7:29 am #

    @Nemo: o, da! stai sa vezi acum 🙂

  28. Mitică October 2, 2009 at 8:45 am #

    să vedem acum câţi primari vor trece la pdl. şi câţi bani poate da pdl’ul pe ultima sută de metri, că primarii nu mai acceptă promisiuni.

  29. doamna de moravuri discutabile care se exprimă cu flatulozitate October 2, 2009 at 9:01 am #

    primarii nu pot trece de la un partid la altul, că îşi pierd funcţia. dar pot susţine pe unul sau pe altul, desigur.

  30. Mitică October 2, 2009 at 9:08 am #

    vor putea, dacă vor vrea.

  31. Andrei from USA October 2, 2009 at 9:08 am #

    Pentru fostii comunisti, sfarsitul vremurilor se tot apropia, cam de multisor. Actul semnat de Traian Basescu a consfiintit ca a venit, pentru acesti nenorociti, si vremea sfarsitului. Amanuntele, de acum incolo, tin de statistica si istorie.

  32. ender October 2, 2009 at 9:23 am #

    @ dispecer blogosferă. Cacaia criză? Adică dacă-ţi spun aştia la tembelizor că-i criză tu chiar crezi că e? Care efecte economice grave? Şurubărind prin maţele blogosferei am dat de un fost profesore de al meu. Membru PSD. Trag cu ochiu la el pe blog şi ce văd? Nu, nu era nea Nelu nud, staţi flexaţi. Era exact un scuipat în freza lui M.Geoană,Van Ghelie & restu găştii. Care scuipat, recodificat ASCII, arăta cam aşa:
    “10 minciuni despre criză”.
    1.”Toată lumea pierde din cauza crizei politice.
    Este o aberaţie şi un mod prin care politicienii îşi exagerează importanţa în societate.”
    Naşpa. Fuck the system!
    2.”Pierde Romania, scumpa noastră ţărişoară.
    O altă gogoaşă fenomenală pe care o repetă politicienii la televizor sau analiştii cu aer savant. România pierde mai ales prin funcţionarea maşinăriei politice.”
    Ioi. Break the machine!
    3.”Pierde cel care a declanşat criza, deci hai să-l arătăm cu degetul.”
    So fucking what?
    “Câştigătorul ia totul şi in politică şi oamenilor le plac învingătorii.”
    No, aşa! Heil to the chief!
    4.”Opinia publică este ingrijorată.
    Să fim serioşi, oamenii s-au săturat să aştepte lapte şi miere de la politică.[…]majoritatea oamenilor nu se interesează nici măcar de candidatul pe care-l votează. Se duc la vot ca oile sau pun ştampila pe unul care le-a dat o pungă cu ulei şi zahăr.”
    Stupid people!
    5.”Opinia publică va sancţiona pe politicianul care a aruncat ţara într-o criza fără precedent.
    Nici vorbă, la vot merg doar o treime din oameni, mai ales cei bătrâni şi vulnerabili care votează cu nostalgie sau cu spaimă, in nici un caz nu se duc să se revolte împotriva sistemului politic.”
    Born to be wild?
    6.”Criza se rezolvă prin dialog, cine nu dialoghează este vinovatul de criză.
    Comunicarea este doar o ideologie la modă…”
    Parole, parole, parole…
    7.”Criza se rezolvă prin mediere.
    Este ca şi ideea cu comunicarea tot o formă de a vorbi pe lângă subiect.”

    8.” Oamenii nevinovati sunt cei care suferă din cauza unei crize politice.

  33. ender October 2, 2009 at 9:44 am #

    continuare…

    Oamenii care suferă nu sunt complet nevinovaţi. Ei sunt vinovaţi că au votat politicienii respectivi, că votează partidele fără discernământ, de multe ori doar pe baza unor emoţii.
    Feelings, nothing more than feelings…
    9.”Tara are nevoie de guvern, România trebuie guvernată.
    Asta ar părea o glumă dacă nu am auzi-o foarte des. Vara miniştri pleacă câte o lună prin tarile calde şi ţara nu se dărâmă…”
    Ooooh aah, Mother should I build a wall. Mother should I run for president. Mother should I trust the government. Mother will they put me in the firing line …
    10.Criza politică este un lucru rău.
    Poate în Germania, la noi nu putem spune acest lucru. In timp de criză politică poate mai dispar o parte din politicienii fără de idei, poate mai scăpăm de unii înhăitaţi cu reţelele de crimă organizată…”
    And justice for all…

    Numele fostului meu pofesor, membru PSD, este Vasile.

  34. Gutta Yodda October 2, 2009 at 10:06 am #

    Cacaia criză? Adică dacă-ţi spun aştia la tembelizor că-i criză tu chiar crezi că e? Adica daca-ti spune fostul tau profesor , membru psd, vasile, ca nu e tu chiar crezi ca nu e?

  35. Ina Eyre October 2, 2009 at 10:48 am #

    Ce ziceti de:

    http://zaraovidiu.blogspot.com/2009/10/basescu-nu-mai-candideaza-il-sustine-pe.html

    Ar fi o posibilitate? E viabila alternativa?

  36. ender October 2, 2009 at 11:07 am #

    @ gutta yoda.
    Spre deosebire de tembelizor Vasile nu doar spune ci aduce argumente.

  37. doamna de moravuri discutabile care se exprimă cu flatulozitate October 2, 2009 at 11:21 am #

    si eu pot aduce argumente, dar asta nu inseamna ca sint bune. totul e relativ 😀

  38. Gutta Yodda October 2, 2009 at 11:40 am #

    argumentele despre care vorbesti sunt doar la 3,4 puncte si alea care sunt merita sa le dezvolti, ca sa nu te inteleg gresit.

  39. ender October 2, 2009 at 12:19 pm #

    @ gutta yoda. dispecer blogosfera spunea “În prezent: România trece printr-o criză politică, cu premize şi efecte economice grave, întreţinută de lupta continuă dusă pe frontul agendei personale de către preşedintelui Băsescu”. Eu la pasajul asta mă refeream.Argumentele sunt ale lui Vasile. Vasile Dancu. Le gasesti gata dezvoltate pe blogul lui. Eu doar vi le-am adus la cunostinta. Oricum mi se pare consistente. BVB şi cursul leului sunt afectate de căderea recentă de pe Wall Street şi nu de ţipetele PSD-istilor alungaţi/cărăbăniţi din guvern.
    @doamna de moravuri discutabile care se exprimă cu flatulozitate. Astai ca-n bancul cu evreii care ne-au infuenţat viaţa:
    Jesus:”Everything is Love”
    Spinoza:””Everything is God”
    Marx: “Everything is Capital”
    Freud: “Everything is Sex”
    Einstein: “Everything is Relative…”

  40. Nemo October 2, 2009 at 2:45 pm #

    @Aurelian, auzi, am nevoie de niste vecini, sa-mi largesc ferma; aia de la mine din lista nu-s pasionati, asa ca-mi trebuie altii. te bagi? 🙂

    ps. io stiam ca vine asa Moses/God, Jesus/Love, Einstein/Relative, simpler&more sense. Bun si sexu’, nu-i vorba (da’ cu Geona, tre’ sa fie destul de plictisitor).

  41. aurelian October 2, 2009 at 5:12 pm #

    Nemo: ihi 🙂

  42. Andrei from USA October 2, 2009 at 6:59 pm #

    Io, obisnuit sa observ, de regula, partea plina a paharului, constat ca pe langa Interne, PSD a ramas, cam de multisor, fara nici un pic de minte. Nu este rau. Sa fie clara treaba asta! Astept acum, sa vad cand o sa-si piarda si TVR si personalul fidel din Ambasade, Consulate si Misiuni Externe, cat si membri consiliilor de administratie, numiti pe baza cotei PSD. Atunci sa vezi, pe de o parte, suparare si pe de alta…

  43. Dispecer Blogosferă October 2, 2009 at 8:03 pm #

    Geoană candidează din opoziţie. Cu acest mesaj ne-a întâmpinat toată după-amiaza Antena 3. Şi-o fi dat demisia de la Senat şi nu am aflat eu încă? Oricum , candidatura d-lui Geaonă anunţată cu surle şi trâmbiţe, în prezenţa unor aplaudaci obosiţi aduşi din provincie, nu prea mă interesează. Mai mult, îmi aminteşte de plenarele PCR. Dar cine sunt eu ca să îmi dau cu părerea? Un vot în minus, doar atât.

  44. C.I. October 2, 2009 at 9:40 pm #

    Domnu’, nu mi/ati spus cum gasiti VoxPublica 🙂

  45. aurelian October 2, 2009 at 11:42 pm #

    ce m-a deranjat la Geoana a fost ca am facut o ora spre Gil catre o sticla de vin

    nemo… unde-i cererea aia?

  46. aurelian October 2, 2009 at 11:45 pm #

    dispecere:

    cauta si asculta rui veloso din porto… lasa restul!

  47. Nemo October 3, 2009 at 3:06 am #

    @C.I. 21:40: misto, felicitari 🙂 moderna, nu gluma :)ce-i aia, interfata flashplayer? 🙂 btw, am regasit aceiasi comentatori 🙂 de unde se vede ca aveti vreo 5000 de cititori constanti, iar biciu’ cucernicu oricum face cat 20, da’ asa, mai c-o problema la bibilica :mrgreen:

    @Aurelian, vine acu’; unde lucrez io, is aia cam paranoici. Blocat tot ce este feisbuc, utube, acum vad ca blocheaza tot ce este .ro(cum ar fi [….] si alte .ro 😆 ) m–ee(asta-i oaia de la ferma!) frica sa mai incerc. ma simt urmarit!

  48. Nemo October 3, 2009 at 3:09 am #

    am numa’ o oaie la ferma.

Leave a comment